Gaming med LinneaFly

Hei igjen alle sammen.

Nå det snakkes om dataspill i dag tenker de fleste på gutter som sitter og spiller World of Warcraft også kalt WOW!

Nå har det seg slik at en av Norges største onlinegamere er en jente. Hun heter Linnea og går under navnet LinneaFly. Jeg har fulgt litt med henne når hun er online å spiller og jeg følger henne på en side som heter Twitch.

wow

Jeg synes det er ganske kult med jenter som er interessert i spill både offline og online.

LinneFly har over 14 000 følgere på sine sider og har gjort spilling av World og Warcraft til den del av sin hverdag. Det er sykt og tenke på at hun en gang slo på pc-en sin og ville prøve ut et spill. I dag sitter hun noen år senere og har dette som sin jobb. Hun har blitt et varemerke for spillprodusenter og er en frontfigur for Wold of Warcraft.

Linnea Jeg tørr også å si at hun har vært med på å åpne opp for andre jenter som tidligere har tenkt at jenter ikke kunne spille den type spill. Det er forresten en spille-messe i Sverige helgen den 12-13 og 14 juni, og Linnea vil så klart være der. Så da er det kanskje en mulighet for de som ønsker det og treffe henne :-)

dream

 

Har du noen gang vært på Dreamhack? Om du har så fortell gjerne din opplevelse her :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>