The Sims

The Sims er vel kanskje en av de mest populære simulatorspillene, særlig blant de kvinnelige spillerne. Dette spillet har vært veldig populært helt fra dag 1. Spillet slo raskt an blant spillere i alle aldersgrupper. Det ble populært å kjøpe tilleggspakker og ekstra utstyr på nett. The Sims er et interaktivt dukkehus. Det har utviklet seg og er i dag enda mer interaktivt og “sosialt” enn det de første utgavene av spillet var. Her kan du bygge ditt drømmehus, skape dine egne karakterer og se på at drama utspiller seg. Det finnes ulike historier du kan spille, og du velger selv hvilke hovedmål i livet dine karakterer skal ha. Noen spiller for å oppnå alle målene, og andre elsker å skape karakterer som går dårlig sammen for å skape masse drama. Simmene lever sine egne liv, og tar til dels sine egne valg. Så lenge du ikke forteller de hva de skal gjøre, så gjør de det de selv vil.

The Sims har vel vært på markedet i nærmere 15 år, og populariteten ser ikke ut til å synke. Dette er et genialt konsept, og mange spillere blir aldri lei av å skape sine egne dramatiske historier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>